Yrittäjä

Lisää yrityksesi tiedot
Suomen Puhelinluetteloihin

Uudenmaan yritysten Tehosivut


Täsmäkaato Oy

Kotisivut:

Y-tunnus: 2438510-1

Osoite: Jonakorventie 58,

49270 Pyhtää

Sähköposti: moc.liamgotaakamsat

Toimialat:

Puhelinnumerot:
Täsmäkaato Oy: 0405799719

Tarjouspyyntö Ajanvarauspyyntö Yhteydenottopyyntö Tiedustele avoimia työpaikkoja

Tarjouspyyntölomakkeen tarjoaa käyttöönne Suomen suurin kilpailutus- ja tarjouspyyntöpalvelu Tarjoukset.fi.

Yritykselle ilmoitetaan pyynnöstänne sähköpostitse ja tekstiviestitse*. Sähköpostiinne tulee kopio lähettämistänne tiedoista.
(* Kaikki päätelaitteet eivät tue tekstiviestejä.)

Täsmäkaato tarjoaa ammattitaitoista puunkaatoa. Yritys on perustettu 1999 nimellä Tmi Timo Hovi, toimien nykyisin Täsmäkaato Oy:nä. Yritys on rekisteröity Loviisaan. Täsmäkaato Oy toimii ensisijaisesti Uusimaan ja Itä-Uudenmaan alueella sekä sovittaessa juuri siellä missä tarvitaan.

Yrityksen kaikki yhteistyökumppanit ovat alan suomalaisia ammattilaisia ja hoitavat yhteiskunnalliset velvoitteet asianmukaisesti.

Yrityksen erityisosaamista ovat esimerkiksi rakennusalueiden hakkuut, vesi-, sähkö- ja tielinjojen hakkuut, hankalien puiden kaadot, myrskytuhopuiden raivaukset, maisemointihakkuut, vinssityöt sekä pienimuotoiset kivilouhinnat. Yritys hoitaa puunkaatoa sekä puukauppaa myös kokonaisurakkana, avaimet käteen-periaatteella. Täsmäkaato Oy on ammattitaitoinen apu kaikkien työkohteiden suunnittelussa, huolehtien tarvittaessa myös viranomaistodistuksista ja puukaupoista.