Yrittäjä

Lisää yrityksesi tiedot
Suomen Puhelinluetteloihin

Uudenmaan yritysten Tehosivut


Siivouspalvelu SiPa Oy

Kotisivut:

Y-tunnus: 2074370-9

Osoite: Hirsalantie 11,

02420 Jorvas

Sähköposti: if.apisulevlapsuoviisofni

Toimialat:

Puhelinnumerot:
0404185613

Tarjouspyyntö Ajanvarauspyyntö Yhteydenottopyyntö Tiedustele avoimia työpaikkoja

Tarjouspyyntölomakkeen tarjoaa käyttöönne Suomen suurin kilpailutus- ja tarjouspyyntöpalvelu Tarjoukset.fi.

Yritykselle ilmoitetaan pyynnöstänne sähköpostitse ja tekstiviestitse*. Sähköpostiinne tulee kopio lähettämistänne tiedoista.
(* Kaikki päätelaitteet eivät tue tekstiviestejä.)

Siivouspalvelu SiPa Oy on vakavarainen Kirkkonummelainen yritys, olemme toimineet asiakkaitamme kunnioittaen ja arvostaen jo vuodesta 2006 asti.
Tarjoamme luotettavia ja laadukkaita siivouspalveluja KOTITALOUKSILLE sekä YRITYKSILLE koko pääkaupunkiseudulla.

Annamme asiakkaillemme 100% onnellisuustakuun. Pidämme huolta asiakkaistamme niin, että jokainen asiakas tuntee olonsa onnelliseksi ja tyytyväiseksi SiPan siivotessa kotinne.

Lisäksi luottaessanne kotinne siivouksen paikallisen pienyrityksen huomaan, voitte olla varmoja siitä, että kodissanne käy, joka kerta tutut luottosiivojanne. Meillä SiPassa myös palvelu on joustavampaa ja luotettavampaa, kuin isoissa ja kankeissa siivousyrityksissä.

Kun tilaatte siivouksenne SiPasta tuette myös eettistä työnantajuutta. Me SiPalaiset olemme yhtä suurta perhettä ja huolehdimmekin työntekijöidemme työolosuhteista perusteellisesti. Siivouspalvelu SiPa Oy takaa, että työntekijöidemme työajat ovat inhimilliset ja työehtosopimuksen mukaiset. Lisäksi maksamme vakisiivoojillemme aina vähintään 15% työehtosopimuksen mukaista palkkaa enemmän, jotta voimme varmistaa heidän motivaationsa tehdä kodistanne säihkyvän.